цирк

Канан
Точать леза об наріжний камінь.
Величезні, канібальські шлунки,
Так і не нажерлися віками.
Відійшли мечі і обладунки,
Модним брендом майорять лампаси,
І стовбичить хтиво і зухвало
Шапіто нового Каракалли.
Під ганчіркою скажене м'ясо.