Гений и Слава

Принцалександр
У Современности слепы глаза, ей гениальность по соседству незаметна.
И Слава, с Гением сойтись при жизни опоздав, вдовой его становится посмертно.
---
Turn people negligent blind eye for Genius next door, - that is unfortunate but usually the case.
Not mingles Glory with the Genius in his life time, but she becomes his widow after death.