Диде

Лейла Азизова
Виридалай ширинди диде я,
Виридалай к/анидини диде я,
Ваз экуь дуьнья къалурна дидеди
Вун паталди чанни гуда дидеди.

Ч/уру к/валах атайт/ан, дидедиз т/ар жеда.
Дидедиз вичин балаяр к/ан жеда,
Четин вахтунда диде дарман жеда
Балад душман дидедиз так/ан жеда.

Кефи хамир садрани на дидедин
Гьар юкъуз ам жеда к/ене гибедин,
Гибен эк/яда, ада к/валин чиле
Бала патал рик/ кузва Адан.