Сьогоднi сонце ясно виглядало

Надежда Сергиянская
Сьогодні сонце ясно виглядало -
Лише на мить - через завісу хмар.
Мені його було таки замало,
Але радію - без сварок і чвар.

Радію - знаю: Сонце незрадливе,
Йому чужинний будь-який шаблон.
Поринуть в далину хмарини-зливи,
Зігріюсь файно сонячним теплом