Смачну готую страву

Надежда Сергиянская
Проміння сонця прикрашає місто,
Даруючи надію на світанок.
Збираючи хмаринкове намисто,
Фарбуючи в світліший колір ганок.
Вечірнє сонце щедре , та неквапне.
Його чекати , певно, марна справа.
Та  я чекаю. Двір полином пахне,
Дивлюсь в вікно, смачну готую страву