С днём Ангела!

Ольга Кристи
Ин тропарь равноапостольной Ольги, еллинский

глас 3

Святая равноапостольная избраннице Христова, княгине Ольго,/ народ твой словесным и чистым Христовым млеком напоившая,/ молися Милостиву Богу,/ да прегрешений оставление/ подаст душам нашим.