Дорога до донi

Мария Верховинина
Їду я до доні,
Серце завмирає,
А в душі глибоко
Мов музика грає.

Доню, моя доню,
Крихітка маленька,
Доню, моя доню,
Зіронька ясненька!

Як же заболіло
За тебе серденько,
За тобой сумую,
Донечка рідненька!

Доню, моя доню,
Крихітка маленька,
Доню, моя доню,
Сонце золотеньке!

Я лечу до тебе,
Хоч не маю крила,
Різних подарунків
Вам я накупила.

Доню, моя доню,
Крихітка маленька,
Доню, моя доню,
Ластівка рідненька.