наша з тобою

Кайрос
**

наша з тобою війна не завершиться перемир'ям.
кров'ю вкрите моє подвір'я.
кров'ю вкриті мої слова.
і ніхто, і ніколи більше не промовить моє ім'я.
помирає моя земля.
помирає твоя земля.

так невпинно ревуть трембіти поміж нами на полі бою.
і у наших долонях зброя.
і ніхто не відкине зброю.

і на наших обличчях відчай. і на наших обличчяx попіл.
і ніхто не відчує спокій.
бо в мені помирає спокій.

і нема ні причин, ні сенсу. помирає в тобі людина.
і тебе не врятує сила.
бо не знаєш у чому сила.

бо не знаєш у чому правда. бо не знаєш у чому воля.
і ніхто не торкнеться моря.
бо у тОбі немає моря.
і ніхто не побачить зорі.
не потоне в обіймах вітру.
і ніхто не підЕ на світло.
бо в мені вже немає світа.

наш єдиний безсмертний Отче нам наврочив багато болю.
і на нашому полі бою
залишилися ми з тобою.

не знаходячи собі місця
безнадійно радій і смійся.
коли ми у одному війську

я благаю тебе
-

не бійся.