Крыху пра сваё, пра бабскае

Светлая Две Тысячи 10
Салодкі водар з кветніка ў двары .. А ты ў гамаку нагамі дагары.. Заплюшчыла і вочы , нават, ад асалоды летняй ночы... І цёпла , камароў няма... не лётаюць чамусьці крывасосы ... Так успамінаю адпачынак дачны...Ці так яно і цяпер ... на сёння, спадарства, на зараз?