Я тво ю хочу бути

Надежда Рубан
Я  твоєю  хочу  бути.

Хочу  вірити  в  сни  свої ,
Або   може  трохи  в  чудо,
Що  літо  розгорне  мрій  сувої
Й  ось  почне  свої  причуди.

Плекаю  мрії  знов  жіночі,
Хочу  близько  дуже , дуже ,
У  твої  дивитись  очі
Любий  віртуальний  друже.

Хочу  я  тобі  принести
Міцне  щастя , витривале ,
Хочу  втомленою  впасти
Під  твоє  я  покривало.

Ти  собі  не  уявляєш
Як  на  мрію  мою  схожий ,
Ти  мою  душу  оживляєш
У  день  літній  непогожий.

Хочу  дуже ,  дуже  здатись
У  полон  твоїх  долонів ,
З  тобою  разом  прокидатись,
Вгомонити  вир  гормонів.

Хочу  кожної  я  ночі
На  плечах  твоїх  уснути ,
Хай  слова  стануть  пророчі,
Я  твоєю  хочу  бути.


Автор: Н.П.Рубан.