Цiнуйте кожну мить з батьками

Ирина Христюк
Цінуйте кожну мить з батьками

Я поцiлую рідні руки,
Тепліше їх немає в світі,
І хоч прегіркий біль розлуки,
Їх аромат дорожче квітів.

Зцілую кожну я сльозинку
З очей, що дивляться вже з неба,
І скроплю стежку до хатинки
Моїх батькiв, їх там ще треба.

Це вік подовжить мій і сповнить
Сумного серця крок бажання,
Бодай і жменьку, а не зронить
Батьків турботу і кохання.

Ніщо не гріє так, як погляд
Та гук Батьків: від свого роду,
Яким не був би прикрим спогад, -
Ніколи не тікай крiзь воду.

Як птиця миру й кохання,
Що піднімаєтся до хмари,
Я до останнього зітхання
За все Вам вдячна, що я маю.

Цінуйте кожну мить з батьками –
Джерела мудрості і вроди,
Нехай ніколи будяками
Не заростуть ті чисті води.

    29 липня 2016