Ломтан пач на коми языке

Александра Сарыева
Сувтан асыв, керка ко"дзыд.
Пыртан пес, да ломтан пач.
Лунджын бисэ до"зьэритан-
керка шонавлас на нач.
Чо"втлан вылыссьыд на пасьтэ-
шудаэн на лыддьян асьтэ,
ко"дзыд войвылын ко"ть олан-
шоныдыс,дерт, корке волас.
Рытнас сайкалыштас керка.
Войнас ко"йдыштас нин пач.
Сувтан асы-керка ко"дзыд,
пыртан пес, да ломтан пач...