01. 08. 2016

Светлая Две Тысячи 10
вось некалі вазьму і стану іншай.... рэінкарнацыя бывае пры жыцці ці не.. Пытаннечка на яць як у тым прыдуманым апавяданні слічным, што маю я яшчэ калісьці прачытаць.. Дык хай напіша хто /не ў вершаванай форме толькі/ мне алгарытм цікавы , спадарства, да болю аж! Хоць і стараюся... стараюся ...стараюся...Сама я не прыдумаю яго ніяк. ...
Так зараз цяжка бо ... мне рэчаіснасці сурпрызы ўспрымаць