Турэб. на коми языке

Александра Сарыева
Бура же нин туреб во"лi колян лунъясас.
Бура же нин висис сьо"лэм колян войясас.
Туреблысь ме виччыси дыр ло"немсэ,
мусуклысь ме виччыси дыр локтэмсэ.
Туребыс тай ло"нис-луныс мичаммис,
мусук локтiс ме дiнэ, да нюммунiс.
Нюммунiс, да видзедлiс зэв мелiа-
казялi,а ывлаыс нин шондiа...
2002 год