пожовт ла нива

Надежда Рубан
Вже  пожовтіла  нива.

Останній  місяць  літа  за  вікном
Колише  хмари  теплий  вітер,
Пшениця  вкрила  поле  золотим  сукном
Уже  линяють  літні  квіти.

Плодами  наливними  вабить  сад
Солодить  душу  запашна  малина,
Вже  дні  липневі  не  повернуться  назад
Вже  не  повернеться  вчорашня  днина.

Душу  мою  полонить  кожна  мить
І  кожна  мить  нам  про  щось  розкаже,
Вже  скоро  літній  серпень  пролетить
Осінь  свої  причуди  нам  покаже.

Ще  ніби  вчора  був  весь  сад  у  квітах,
А  вже  сьогодні  нива  пожовтіла,
Я  дуже  сумуватиму  за  літом
Цим  літом  я  тебе  зустріла...

2.08.16 р.
Автор;  Н.П.Рубан.