Пукалыгмоз мовпала. посижу-подумаю песня на коми я

Александра Сарыева
Ог то"д кутшем лунэ тэнэ медбо"рысьсэ аддзылi,
ог то"д кутшем воэ тэнэ медбо"рысьсэ окавлi.
      припев:
      Пуклыгмоз мо"впала-гашке войнас во"тала,
      ог ке во"тав войнас тон-гашке аски адзыла.
Уна во нин коли сэсянь,кор ми тэкед гуляйтлiм.
о"та-мо"днымес радейтны уна вояс ко"сйысьлiм.
      припев.
Мыйла бара го"трасемыд тэрмасемен мо"д вэлэ.
Менам сiдз же петсема тай,мыйке, бара мо"д сайэ.
      припев:
      Пукалыгмоз мо"впала-гашке, талун адзыла.
      Ог ке адзыл луннас тон-гашке, войнас во"тала.