Толысьыс джынъя на. луна ещё не полная на коми язы

Александра Сарыева
То"лысьыс джынъя на талун-
то"лыськодь джынъя же ме.
Ко"ть овнысэ кокниджык кыкен-
ме о"тнасым бара нин век.
Мо"д джынйыс то"лысьлэн эм же,
да оз тыдав,мыйке, тай тон.
Эз на лок ме дiнэ муслун,
да оз тыдав ко"н муса зон.
Неуна коляс и кадыс-
енэжлань видзедла ме,
то"лысьыс бара на кутас
дзоньнас югъявны миянлы сэк.
2002год