Некод оз и звонит никто не звонит на коми языке

Александра Сарыева
Некод оз и зво"нит,некод оз и лок.
Мыйла нэ ме татшем,татшем шудтэм морт?
Пач некод оз ломты,ва некод оз вай-
висьми да и кула о"тнам ,гашке,дай.
Мед ко"ть кодке волiс -пачес ломтыштiс,
мед ко"ть кодке волiс- ваэс вайыштiс.
Мед ко"ть кодке бур морт чайнас ютыштiс.
гашке на и ачымес тшо"тш жалейтыштiс.
Гажтэмала о"тнам-некод оз и лок.
Виччыся ме лунбыд кутшемке бур морт.
Бур мортыс ке локтас-нинэм ко"ть оз вай-
радсюм чечча,во"ча ставсэ ачым дай!
1999год