03, 08, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Вось пройдзе год ці два, не будзе ўжо балець мне галава, на чым даехаць мне куды і што паесці, бо нехта , штосьці зробіць для мяне хоць нешта ... такія думкі муляюць у мазгу амаль мо кожнага з электарату . Я , мабыць, і не з іх. Я мару , мабыць, ужо даўно пра іншае. І хто з нас мары дасягне хутчэй, пытанне рытарычнае )))