i все

Марина Гареева
і весь цей світ, захований в пітьму,
і вся ця ніч, закована у відчай,
і всі ці зорі, зібрані (кому?),
і весь цей місяць – що не сходить двічі.

і вся ця тиша – щойно почалась
уже гойдає слово, мов дитину:
я так люблю – закреслено – без вас
я так живу – закреслено “загину ”.

ще вірші ненароджені в словах
надійно переховані під серцем.
хай буде день – що подолає страх,
хай знає пам'ять – світло не минеться!

тримайся віри, стримуй самоту,
розпечену, мов голку, що зшиває
вчорашню, незабутню, саме ту
з незнаним, що довіку не минає.