Side by side - each by eachЪ

Вальдемар Керенский
Когда отчалил папа
в мир иной
Мир раскололся для меня

Из роттердама разговаривал
с сестрой

 -  Смотри ,  Он плох 
( был папа в коме ... )

Носилась мать
земской больнички
оббивав пороги

Да , на руси  всем по-е-бать  !
Ударила кровь - в черепдной коробдки
залила кровью клеммы\чипы - Он ни виноват

Подбросил луч меня с постели
в час неурочдный  !

Два - чордных санитара
кантуют тело сложив в лифт

В больничке деньги взяли
Что - вы тут бегаете ?
Он труп -   ( ценю ,  по-Чеховски  )

Всю ночь в каком-то городке из португалии
бухим велосипед отпускал без тормозов - под гору

the strong-Lighthouse seeing over village
from bar - to bar
from sweet sanderman to chipest vino

Next morning dial a call
The Sister answered - we just come back from the bury
 -  What
 -  We all around  sit the table got back from cemetory

 turn  bike to the mercado , took glass of the casasha

My Fater died

... His last words by depleted consonance  were   -   " Get Home back  pls . Where's
(by name ) my son - to where he's gone und when return Ъ

 I never did see his the end
averting visiting his graveyard of the humble








 *    " Each by each "   -   Сане by memories of Durban , S.A.R