04. 08. 2016

Светлая Две Тысячи 10
Я маю вочы, хоць і вельмі слаба яны бачаць. Ружовых колераў , наўкол калі гляджу, нястача. Прадбачу я, што горш на Беларусе яшчэ будзе... калі мы Волю для сябе ўсе РАЗАМ не здабудзем. Калі не знойдзем сэнс жыцця на гэтым свеце , тым самым гэтае жыццё расквецім. Тады ружовае не будзе мітам, ураз бо стане БЕЛАРУСКІМ ХІТАМ! )