Фантастичний роман

Валентина Бачал
Кохання до сліз і білі троянди.
Ти - мій хміль, ти - смак ягоди.
В душі  моїй вогонь палає.
Вітер золоте волосся розвіває.

Кожний день  в обіймах бесіди.
Рука в руці і незабутні подорожі.
Фантастичний роман сонце вінчає.
Кохаю!.. Скрипка нам ніжно грає.

З віршів віночок ти мені сплітаєш.
І кожний день мене бажаєш.
В твоїх очах я бачу цінні скарби.
В серці моїм любов і ніжні водоспади.

Вночі даруєш мені ти зорепади.
А на світанку свіжі білі троянди.
Нас небо візерунком  пір'їни вітає.
І скільки нам любить дано-ніхто не знає...