Магiя -Зорепад-

Валео Лученко
Бути смаком шоколаду на піднебінні.
Бути. Тут і нині.
Прісно та повсякчас.
Час зупинитися і довго зорити,
як згасає найдовший день твого життя.
Бути_не бути_бути.
Забути себе, загубити слід.
Пам'ятати лише смак твого поцілунку палкого.
Пристрасть твою, шал молодого вина у твоїх жилах.
Згадати, як задихався в копиці твого волосся,
кольору перуанської кави чи кенійського чаю
і ти відволодувала мене знову
цілунками ніжними, як сон немовляти.
Згадати усе, забувши про все.
Опинитися в колі сили
на скелі.
Торкнутися каменю теплого
долонею стерплою.
Подякувати зірці жовтій,
яку бачиш так близько кожного дня.
Зустріти зорепад серпневий.
Заснути і прокинутися
на іншій планеті,
що звалась колись Гея.