Cорок...

Елена Мамчич
Сорок відтінків суму -
Сорок невчасних днів,
Сорок відбитків глуму,
Сорок гірких гріхів,
Сорок бажань зотлілих -
Сорок таємних тем,
Сорок погод немилих,
Сорок чужих богем,
Сорок питань на згадку -
Сорок проклятих діб,
Сорок залізних гратів,
Сорок зухвалих схиб...

У сорок відтінків суму
Вписано наше буття...

Сік електричного струму -
Проща...

Тільки не я...