Прелюдiя. Ян Лехонь

Алла Ларичкина
В росянiй ранковiй тишi
Ось i сонце знов заграло,
Посмiхаючись, що зiйшло
Там, де вчора не сiдало.

Дерева ще напiвсонно
Ледь помiтно шелестять,
Птах прокинувсь за вiконням,
I niснi уже звучать.

Доброго вам дня, каштани!
Добрих,  птах,  тоб пiсень!
Нам життя подарувало
Ще один чудовий день!

           *******

  Preludium. Jan Lechon

Za oknami ;wit czerwony,
Jeszcze sennych szelest drzew,
S;once wraca s drugiej strony,
Ptak zbudzony zacza; ;piew.

Ach! Dzie; dobry wam,kasztany,
 Wodo pewna srebrnych l;nie;!
Jeszcze jeden darowany
Cudownego ;ycia dzie;!