Принцеса

Антонина Димитрова -Болгария
До тебе съм зад каменна стена
и чувствам, че съм истинска принцеса.
Огнището разпалва любовта,
горчилките подслаждаме си с песни.

За мен е тук единственият рай.
До теб ли съм, не искам нищо друго.
Обичам и обичана съм. Знай,
това ми стига.Другото e лудост.

Мощ дивна крият твоите ръце,
прегръдките стопяват куп въпроси
забравен всеки грях e и простен,
когато към покоите ме носиш...

13.08.2016г.