Нам стане щастя тал сманом

Надежда Рубан
        Нам  щастя  стане  талісманом.

Літечка наші  полиняли  під  багряним  сонцем,
Серця  давно  промокли  під  проливним  дощем,
Вже  й  енне  літо  пробігає  за  віконцем,
Нам  би  вдвох  зігрітись  під  одним  плащем.

Мені  б  в  твоїх  словах  ніжність  відчути,
Й  тепло  прийняти  від  твоїх  долонь,
В  бурхливу  ріку  кохання  вдвох   пірнути,
Втопитися  в  очах  твоїх  бездонь.

Можливо  в  осінь  ми  підемо  разом,
Зігрівши  душі  у  грудневу  заметіль,
Нам  стане  щастя  талісманом ,  дороговказом
Назавжди  нас  покинуть  смуток  й  біль.,


Автор; Н.П.Рубан.