15, 08, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Хвалююся... Я вельмі штось хвалююся... Наколькі можа хвалявацца чалавек, калі няма назаўтра планаў ...
ЛЕта бо...Павінна быць іх шмат, але вось не...І як мне можна планаваць урада здраду , калі сядзім і так у багне? A будзе , я упэўнена. На сто адсоткаў. Калі ў годнае кабеты забіраюць соткі, калі на пенсію пражыць ніяк , калі МАНА штодзённая з экрана, калі хоць нейкі розум з нас яшчэ і мае, хвалююца ўсе...Жывем каторы год дарма, а трэба ісці наперад нам! І РАЗАМ!