чорна кобза

Канан
Величний метр на естраді,
На голові блищить перука,
Тай весь при повному параді,
Опудало старого крука.
Але ж не хоче грак старіти
І в голові, як у дитини.
Щасливий, як радянські діти,
Годовані і завжди винні.
Не зупинявся б на перуці,
До фраку ще б рожеві капці,
Штанці у стилі «ніби всрався»
І капюшон у тому ж дусі,
І геть по клубах тусуватись,
Насправді ближче до народу.
Хоча, і там наробить шкоди.
Нехай вже буде депутатом.