На свято з прапором

Олександр Мачула
З мамою і татом
я іду на свято.
І тримаю у руках
України рідний стяг.
В ньому моря глибина
і небесна далина.
Золоті поля пшениці,
що на сонці колоситься.
Ще й царя морського зуб -
український наш тризуб.
З мамою і татом
я іду на свято!

16.08.2016