Твоie серце звучить саксофоном...

Фэйри Тэйл
Твоє серце звучить саксофоном,
Моє серце звучить також ним.
Ніжним-ніжним торкається дзвоном
Твоє серце із серцем моїм.

Твоє серце звучить наче вітер,
Наче хвиля на берег пливе.
Моє серце звучить наче квіти,
Що до сонечка тягнуть лице.

Твоє серце звучить наче мрія,
Наче крила небесних істот.
Моє серце звучить як надія,
Як слова, що виводжу в блокнот.

17.08.2016