Русь Моя Матушка Рiдна Ненька Украйна

Прямиков Вячеслав Александрович
Скажіть же будь ласочка "милі" правителі,
Звідки ви знаєте,як краще жить?
Що ви вкидаєте?Зло розсіваєте?
В Бога не вірите?Чорт в вас сидить!!!

Ви не цураєтесь,не вибачаєтесь,
Все нажираєтесь "милі мої".
Горе правителі,злі покровителі,
Скільки біди людям ви принесли.

Щож вийде Сонечко,гляне в віконечко,
Людям простим в кого Бог є в душі.
Пташкам,звіряткам,маленьким дитяткам,
Всім справедливим,в кого Бог є в душі.

Хмари розходяться,Люди підводяться,
З правдою,з вірою в Бога в душі.
І наче сон-зло уже не пiдводиться,
Славимо Бога з Любов'ю в душі.