Напитись голосу твого

Надежда Радионова
Напитись голосу твого...
І в сон огорнуте майбутнє,
Почує тихі звуки лютні
І твого подиху тепло...
Упасти в синяву очей,
Пізнати ніжність через дотик,
І бути поруч, аж допоки
Крізь вікна промінь обпече.
Не втратити себе в пітьмі,
В обіймах швидкоплину ночі!
Хоч голос твій давно шепоче,
Що ми у всесвіті одні...