Жемчужина 38

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 38

Зависть – это пагубный порок.
Зависть – это чаша с горьким ядом.
Тот, кто выпьет горечи глоток,
Обречет себя на муки Ада.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 38

Заздрість – це є згубливий порок.
Заздрість – для душі гірка отрута.
Хто гіркоти вип`є хоч ковток,
Той скує себе в пекельні пута.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА