ТернопIпь

Наталия Яворская
Тернополе,перлина нед Серетом,               
 
Несеш красу свою через віки,
 
Моє найкраще місто на планеті,

Тобі вклоняюсь щиро від душі.


Так тут живуть прекрасні люди,

Шумить Серет у парку й між будов,

Цвітуть каштани,і натхнення  будять,

Звучать пісні,бо тут живе любов