цвяхи

Канан
А хтось-таки напевно добре знає,
Як вас приборкувати і дурити:
Завчасно вигадати вам бабая
І годувати з одного корита.
Вам дуже личать посмішки небриті,
Та посміхатись за життя набридло.
На вашій люті можна сталь варити,
А з ненависті виробляти світло.
Якби усе це світу не на збиток,
Та в менше концентрованій сполуці…
Тепер з вас тільки цвяхи і робити,
Та й ті не дуже – надто легко гнуться.