На родном языке. Отпустила... Стихи к песне

Тамила Гусейнова
Пенджер акъайна,килиг дагълариз,
Вилер хкажна,к1андач заз лагь.
Жаваб гуз гила за ви гафариз
Нагъв алай виля хьанва булах.

Припев

Зи рик1е авай тал садаз ни чидач,
Зи къене авай сир лугьудач ваз.
Вун галай патах мад зун фи-идач,
Рагъ алай югъузни вун такваз.

Цава авай лекь хьиз вун азадлу я,
Чиле авай накьв хьиз вун я ч1улав,
Муркадиз вуна муьгьуьбат чи алкъверна,
Ц1ай амач гила зи рик1ин къула.

Припев:тот же