В1ЧН1СТЬ

Лола Киевская
Коли неба мало і землі -
Людина помирає,
І крихітна душа
Птахою злітає.

Коли повз смерть
Ідеш роками,
Вона руйнує час
А пам'ять залишає.

Коли навчися вірити
Не скиглити у душу,
Отримаєш бажання
Зберегти майбутнє.

Коли не зупинятися
На крок від неминучого,
Недоколисане життя
Не подарує ангела.

Ж и в и ...
І запитай у Бога
Навіщо?
А відповідь одна
Ти - вічність!

28.08.16