Казачья Колыбельная

Валентина Павловна Горбенко
 
Зойшов  мисяц на нэбо,
Вжэ, тэмно стало за викном,
Ой, вы мои чадушки,
Спотчивайтэ спатюшки,
Нянька будэ вам спивать,
Тай, колысеньку качать,
А на зори матынька,
Напыче  аладушки,
Вырастайтэ чадушки.
Прыйдэ другая  вэсна,
Посадэ батько на коня,
Учепытысь за гривы,
Добры будуть казачата,
А покы  ище малы,
Закрывайтэ очинята
Радисть - мои чадушки.
Развыднэться на утро,
Зойдэ сонцэ на нэбо.
*****