O tradare de cuvinte...

Светлана Гуцу
O tradare de cuvinte
Pe un asternut uitat...
O tradare ce se mai simte
Se mai simte si pacat....

Zilele par obosite
Si noptile  mai nu stiu cum.
O tradare de cuvinte
La un sfirsit de drum.

Nu 's regrete, nu-i iubire
Nici n-a fost ...dar cine stie
De ce tradarea de cuvinte
Pare a fi ... o vesnicie .

Pamintul fuge de sub picioare
Numai timpul sta in loc
Ca un las ma chinuie, ma doare
Si ma mistiue cu foc.

O tradare de cuvinte
Pe un asternut uitat...
O tradare se mai simte
Se mai simte si pacat....