Сп вай для мене

Ариана Светличная
Співай для мене.
Хай загубляться шаблони роками закладені,
Словами промовлені,
Голос твій розільється рікою,
Як святою водою
все омиє
і ми станем справжні.
Грай для мене.
Як ніколи в житті,
найсильніше за перші і за всі із небес,
та накликай чудес.
Хай виходить та музика з серця.
Танцюй зі мною
мій дощ,
Розливайсь над вогнем щоб горів він сильніше,
І проникнуть слова тихо мовлені як найголосніші…
Під дощем твоїх віршів тону
в сюрреальності снів вихід в казку.