Вже не такi простi

Олег Омелянчук
 Змінилися... І ми й вони - не ті.
 Вже не безхитрісні, і не такі прості.
 Вже не дивуються, а розуміють очі,
 Що день - лише спочинку час для ночі,
 А літо - це життя серед зими,
 А зорі в небі - то майбутні ми...