Не варто скаржитись на долю

Елена Лугавцова
Вірші - душі моєї листя,
Воно від відчаю тремтить,
Як горобинове намисто
На гілках ніжно так дрижить.

Не варто скаржитись на долю
І хоронить красу свою,
В житті багато було болю,
На грані відчаю стою.

Але повинна не лякатись
Свого призначення вінця.
Девіз - "Нізащо не здаватись!"
І вперто йти до днів кінця.