До Парнасу

Наталя Мазур
Присвячується письменниці
Маргариті Володимирівні Шеверногій

Марго, Маргарито, Риточко –
Подільська наша красуня!
Хай буде душа відкритою –
Відкритість тобі пасує!

Бажаю любові багато,
Хай радість у серце ллється,
І в будень, і в кожне свято
Хай сонце до тебе сміється.

З роси тобі і з водиці,
І творчих злетів у небо!
Вночі тобі хай не спиться,
Бо ж віршів твоїх нам треба!

Торуй поетичну трасу,
Сідай на Пегаса сміло,
Бажаю, щоб аж до Парнасу
Доскочить на ньому зуміла.