Перше вересня

Наталия Яворская
Перше вересня настав
День щасливий для всіх нас.
І школяр із своїм ранцем
Сьогодні піде в перший клас.


Там його зустріне вчитель
На устах з усмішкою.
Тепер любий друже
Будеш дружить з книжкою.


В новім домі ,в новім класі
Будуть вірні дрізі.
А якщо урок не вивчиш
Двійка по заслузі.


У далеку путь ти зібравсь школяре
І дорогу  перекриє не одна ще хмара
Але в школі повсяк час
Вірний друг вона  для нас.
В серці завжди з нами
Вчитель –друга мама