Вiн

Мечта Хрустальная
Ти будешь тут. Вiн буде там.
Ви злитi в вiчнiсть, коли по швам
Вралося серце, обiйми й думки.
Вiн буде тут. A ти...

Ти будешь там, де багато води,
Де танго танцюють твої стежки,
Де свiтло зiрок - намалює вогонь,
Хочь серце твоє - скарб його долонь.

Ти будешь бігти кріз вітер і сніг,
Смакувати долю як солодкий гріх,
Вночі розпадатись на сльози і сміх,
Молитись, щоб він... Вижити зміг.