Юлияна Донева - Не се страхувам

Юлияна Великова
НЕ СЕ СТРАХУВАМ

Аз твърдо вярвам, чe отвъд
душите все още живеят -
свободни, ефирни, без плът
и само светли химни пеят.

В света Божествен не познават
ни скръб, ни болка, ни злина
и пречисти те сияят
с Божествената светлина.

С Бог ли съм,  не се страхувам,
не се отчайвам,не тъжа.
Спокойна там ще отпътувам
и с тази мисъл се теша.