***

Адель17
Я такий неймовірно п'яний
Ти така неймовірно гола
Ти відчуваєш цей запах духмяний ?
Чужі слова -то тільки зола
Ми розчиняємося в атмосфері
Різко пірнаємо в прохолодні ілюзії
Благаю,прикрий за собою двері
Тепер за тебе молюся я
Як щодо танців січневим ранком?
Міцних напоїв,диміти в ліжку?
Може загонимо правила в банку?
Доки не грюкне трунева кришка
Ми можемо  все і навіть більше