***

Милая Шиб
Няхай закруцiць мяне бура,
Дрыжаць ад холаду запясцi.
Нам стане грустна i панура,
Ты горш дажджу у злым нянасцi.

Ня трэба больш тваёй увагi,
Я нацярпелася  спаўна.
Кахання збiты нiцма сцягi
I шчасця без цябе няма.